CORPORATE PRODUCTIES

U bij ons natuurlijk ook terecht voor al u corporate films. Samen met u zoeken wij naar de beste manier om uw verhaal te vertellen aan het publiek. Wij kunnen putten uit een rijk team aan freelancers en de benodigde middelen om uw productie de kwaliteit te geven die deze nodig heeft.

Eerder verzorgden wij al producties voor onder andere de Gemeente Rotterdam, Provincie Zuid Holland, Rabobank, Siemens, Douwe Egberts, Unicef, Fluor, Amsterdamse Hoge school voor de Kunsten, UWV, Springdance, MEE, Plan Nederland, Mediafonds, Film by the Sea, Cinekid en Springdance.

Zie hieronder enkele van onze producties.

Heeft u interesse, bel of mail ons, dan gaan wij samen op zoek naar de passende offerte voor uw mediaproductie.

DOE EENS GEK!

4x 2 min. en  2×12 min. Corporate.

REGIE: JORIS VAN DEN BERG & CAMIEL ZWART

Een bewustwordingscampagne over psychoses bestaande uit twee fictie filmpjes die op een grappige manier laten blijken wat psychose gevoeligheid nou inhoudt. En een documentaire van 10 min. met meer achtergrondinformatie over psychoses.

WWW.YOUTUBE.NL

The Derby Shop

30 sec en 1 min. Corporate.

REGIE:  CAMIEL ZWART

De commercial voor The Derby Shop. Een winkel voor de Roller Derby fans!

WWW.YOUTUBE.NL

HAARLEMMEROLIE

19 min. Corporate

REGIE: CAMIEL ZWART

Een opdrachtsdocumentaire over het ProPlus project Rotterdam in opdracht van Plus Confidence. Een experiment in het kader van het regionaal actieplan Jeugdwerkeloosheid Rotterdam-Rijnmond 2009-2012 en het UWV.

WWW.YOUTUBE.NL

RABOBANK, SAMENWERKEN AAN EEN PRACHTIGE STAD

9.30 min. Corporate.

REGIE: CAMIEL ZWART & MICHIEL VAANHOLD

Rabobank Amsterdam biedt kinderen, die het extra nodig hebben, een steuntje in de rug. De Crescendoschool in Amsterdam Zuid-Oost wordt educatief ondersteund op het gebied van kunst en cultuur, voedsel, persoonlijke ontwikkeling en financiële opvoeding.

WWW.YOUTUBE.NL